Prestiž uspešno parirao PartizanuŠkola fudbala Prestiž iz Vranja kao gost beogradskog Partizana predstavila je vranjski fudbal u najboljem svetlu, obavestio je portal InfoVranjske.rs Joca Ristić, koordinator Prestiža.

Na gostovanju u Beogradu u utorak trećeg maja na pomoćnom terenu stadiona Partizana odigrali smo tri utakmice sa domaćinom i ostavili solidan utisak, u prvom meču Beograđani sa timom rođenim 2011. godine pobedili su Prestiž godište 2010. rezultatom 2:1, zatim su naša deca rođena 2011. pobedili domaće rođene 2012. sa 4:3, a u trećem susretu Partizan godište 2013. pobedili su Prestiž 2012. sa 6:2, naveo je Ristić.Koordinator ŠF Prestiž je veoma zadovoljan izdanjem svojih polaznika.

Bili su to teški mečevi protiv izuzetno kvalitetnog rivala, to su bile značajne utakmice, jer smo učili od najboljih, posebno motivisani i puni energije predstavili smo vranjski fudbal na najbolji način, zadovoljan je Ristić.Po njegovim rečima na kraju, „Škola fudbala Prestiž nastavlja da radi sa talentovanom decom, polaznicima, pa će i u narednom periodu igrati na tirnirima i biti gost velikih klubova srpskog fudbala“.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Marko 06/05/2022

    Ostavi komentar