Prestiž u Drugoj ligi FS RIS: Zapažen uspeh pionira i petlićaPioniri Škole fudbala Prestiž u Vranju u Drugoj ligi Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije u sezoni 2022/23 osvojili su drugo mesto, a petlići treće, obavestio je portal InfoVranjske.rs Joca Ristić, koordinator Prestiža.

Obe kategorije su ostvarile odlične rezultate, posebno ako se ima u vidu da su se i jedni i drugi po prvi put takmičili u zvaničnom ligaškom rangu u FS RIS, rekao je Ristić.Pioniri su na drugoj poziciji osvojili 43 boda, bod manje u odnosu na Mineralca iz Vranjske Banje, a petlići su kao treći osvojili 37 bodova.

Ušli smo hrabro u takmičenje na nivou FS RIS, pioniri su zabeležili 17 pobeda, dva poraza i jedan nerešen rezultat, a petlići 12 pobeda, dva poraza i jedan remi, saopštava Ristić.Koordinator Prestiža izražava zadovoljstvo postignutim rezultatima, uz osvrt na rad trenera Milana Bojkovića.

Trener Bojković uživa našu punu podršku, a moram da istaknem i pionira Bogdana Disića koji je bio najbolji strelac lige sa 35 postignutih golova, kaže Joca Ristić.

Ristić na kraju izražava zahvalnost svima koji su pomogli Prestiž u hrabroj odluci da se pioniri i petlići takmiče u Drugoj ligi FS RIS.

Hvala sponzorima, prijateljima, roditeljima, svima koji su nas podržali i finansijski pomogli, pa sa zadovoljstvom ističem da Prestiž ne duguje ni jedan dinar, napominje Joca Ristić.

Podsećamo, u školi fudbala Prestiž u kategorijama pionira i petlića trenira više od 50 dečaka i svi su iz Vranja.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar