Prestiž iz Vranja gostovao CRVENOJ ZVEDI na stadionu RAJKO MITIĆFudbaleri Škole fudbala Prestiž odigrali su nekoliko utakmica protiv FK Crvena Zveda na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Iz FŠ „Prestiž“ objasnili su da je velika privilegija biti gost velike Crvene Zvezda i odigrati na „Marakani“ tri utakmice.

Pružili smo odličan otpor i ostavili dobar utisak na našem najvećem stadionu, rekli su iz Prestiža.

Kako je rečeno iz škole fudbala, najbolji utisak ostavila je selekcija pionira koje je odigrala odličnu utakmicu.

Taktički odlično, borbeno sa dosta trke, pioniri Prestiza su izgledali timski organizovano. Sjajni golman Milan Petrović, pouzdani Stefanović, Petar Stoiljković, Arsić i Lazar Stoiljković u odbrani, na sredini dirigent igre kapiten Luka Mitić, uz neumorne radilice Arsicć i Tosića, po bokovima lucidni Sergej Stojanović i ponajbolji igrac Prestiza u ovoj sezoni Tadija Milosavljević i u špicu korpulentni Popović zaslužuju sve pohvale za prikazano, rekli su iz Prestiža.

Na stadionu Rajko Mitić u Beogradu utakmicu su odigrali i Petlići (2011. godište). Nažalost izgubili su od ekipe Zvezde minimalnim porazom.

Mlađi pioniri su izgubili visokim rezultatom. Čini se da su mogli mnogo bolje s obzirom da se radi o kvalitetnoj selekciji. Zvezda je u svim segmentima bila mnogo bolji tim i potpuno zasluženo pobedila, rekli su iz Prestiža.

Šansu su dobili svi decaci, svako je dao maksimum srazmeran svojim mogucnostima.

Protiv Zvezde se ne igra svaki dan, pogotovo ako uzmemo u obzir i gust kalendar takmičenja ova utakmica je bila pravi spektakal za svako dete. Bravo drugari, rekli su iz Prestiža.  • Ostavi komentar