PREOKRET: Suspendovan sudija Nikolić zbog trojice isključenih igrača FK TernociSudija Aleksandar Nikolić iz Leskovca, koji je na meču 19. kola Zone „Jug“ Morava – Ternoci isključio istovremeno trojicu igrača gostiju iz Velikog Trnovca, suspendovan je sa četiri meča u ovom rangu takmičenja, saopštila je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije.

Nikolić je pored tri crvena kartona igračima FK Ternoci podelio i sedam žutih, što je dovelo do bojkota takmičenja u Zoni „Jug“ od strane kluba iz Velikog Trnovca.

Portal Bujanovačke piše „da je prošle srede u Bujanovcu u organizaciji Opštinskog fudbalskog saveza održan sastanak predstavnika FK Ternoci i FS RIS“, pretpostavljamo, sa ciljem da se pronađe izlaz iz nastalog fudbalskog ćor sokaka.

Stav FS RIS je da je susret FK Ternoci sa Alakincem u 20. kolu u Trnovcu registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist Alakinčana, jer Trnovčani nisu hteli da igraju, a da meč sa Luginom u Preševu u okviru 21. kola Zone „Jug“ treba da se odigra u prvom slobodnom terminu.

Rukovodstvo FK Ternoci je za povratak u takmičenje postavilo uslov „da kazne isključenim igračima budu ukinute“.

Da li će doći do kompromisa u slučaju FK Ternoci, saznaće se već u nedelju 23. aprila, kada je na programu 22. kola Zone «Jug» u Velikom Trnovcu susret domaćeg tima sa ekipom Jedinstva iz Gornje Stopanje kod Leskovca.  • Ostavi komentar