PREGLED NEDELJE: Čekajući smak (polu)svetaČaršiju je ovih dana intrigiralo da su žene iz Vranja organizovale humanitarnu akciju, bal, pa i otvorile mural Diani  Budisavljević.

Kao i što uvek biva u kasabi, sve što je novo, sve što je drugačije i sve što je intrigantno daje povoda za ispiranje usta i izlazak iz mišjih rupa.Valja divaniti na temu nekog dešavanja, a pošto se već duže vreme ništa ne dešava ovaj skup čija kruna je trebalo da bude bal u gradskom parku bio je odličan povod da se neko kiti tuđim perjem, ali i da leti perje, jer žena je ženi najveći neprijatelj.

Bilo je žena koje su zavrnule rukave, a bilo je i onih koje su radile na društvenim mrežama, važno je da se radi, ali i da se priče.Pokušali su da političke poene prikupe i ovi iz vlasti, ali i ovi iz opozicije, jer zaboga da imaju neku svoju ideju, ne bi tako bezidejni bili političari, već bi valljda nešto i radili.

Vranje je grad apsurda i hroničnog negodovanja zbog svega.

Modernizam i renesansa FOTO FB

Narod koji je je grlio okupatore kada su ih konačno oslobodili  treba razumeti i zbog toga neka leti perje, dok ga još ima.

Balske toalete i pozadina gradskih dama očigledno su iritirale (malo) građanstvo, ali desiće se valjda nekad i smak polusveta pa da živimo kao ljudi.

U međuvremenu Zorka igraorka nesnađena u novim  tendencijama pobegla je za Trebinje valjda iz straha da je ne poistovete sa tamo nekim ženama koje nešto rade.

Pobegla je i opozicija da se ne bi srela s vlašću valjda da ih narod ne pomeša.

Nije zgoreg pomenuti da je naroda bilo i da ga nekako nije ni bilo briga što nema bivših, sadašnjih i budućih političara kad su to ioanko isti ljudi.

Negodovalo se i zbog skupa na otvorenom, kažu rastu korona brojke, negodovalo se na društvenim mrežama, iz prepunih kafića, sa svadbenih veselja i brojnih drugih okupljanja.

Porodična okupljanja FOTO FB

Bio je i gradonačelnik, šta će mučenik, insistirale žene, a i red je da pokaže da je i njemu stalo da se nešto radi, kad već ne rade oni koji su za to plaćeni.

Kao, na primer, on i drugar mu Stajić.

Bilo je i onih koji su pomešali događaje, pa su bili zgroženi što eto na „Danima Vranja“ neko sluša klasičnu muziku.

I na kraju, bilo pa prošlo, nego, zna li neko gde je i šta radi sestra Jase?

Bez nje je ionako sve nekako nezanimljivo…

NIV  

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Migrant 22/08/2021
  2. Ha ha ha 22/08/2021
  3. Nела 22/08/2021
  4. Velaskez 22/08/2021
  5. Da 22/08/2021
  6. Borka iz sobinu 22/08/2021
  7. Izvor 22/08/2021
  8. Donjevranjac 22/08/2021
  9. Vranjanac 22/08/2021
  10. Ccccc 23/08/2021
  11. SILVER 23/08/2021

  Ostavi komentar