Predrag JOVANOVIĆ novi ODBORNIK ispred koalicije „Za naš GRAD“Predsednica GrO Stranke slobode i pravde podnela je ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada Vranja, a umesto nje na tu poziciju dolazi Predrag Jovanović iz ove stranke.

Drmonjić se obratila javnosti putem društvenih mreža i rekla da pripadnici SSP-a ne žele da učestvuju u radu skupštine „pro forme“.Ona je naglasila da ovaj saziv očigledno neće potrajati.

Mišljenja sam da našoj odborničkoj grupi veći doprinos može dati jedan pravnik i advokat, jer i današnja skupština grada pokazuju po kojim sve osnovama i tačkama vlast krši zakon, tako da će se kolega Jovanović pridružiti opoziciji u naporima da se građanima ukaže na sve eventualne nezakonite radnje, rekla je Drmonjić.Drmonjić je naglasila da su vrata Stranke Slobode i pravde otvorana za sve one kojima su ugrožena slobode i koji se bore za pravdu.

Kao predsednici gradskog odbora Stranke slobode i pravde ovakav potez će mi omogućiti da budem dostupnija građanima i građankama Vranja za sve probleme i ideje za njihovo rešavanje. Borba za naš grad se nastavlja, napisala je Drmonjić.

Dromonjić je na kraju dodala da GrO SSP-a jača iz dana u dan i da veruje da će građani i građanke to prepoznati na narednim izborima.

Naš gradski odbor jača iz dana u dan i verujem da će građani i građanke i na sledećim izborima prepoznati našu potrebu da ovom gradu vratimo dušu, a građanima i građankama dostojanstveno i normalno mesto za život, te da smo rasterećeni potrebom da se otimamo oko funkcija, jer mi za razliku od trenutne vlasti umemo da prepoznamo stručni kadar za određene poslove, funkcije, pa i odborničke mandate, završila je Drmonjić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Xavijer 25/03/2024
    2. Banjcanin 25/03/2024
    3. Darko 25/03/2024

    Ostavi komentar