PPEGLED NEDELJE: O Ana, o Ana tugo mojih danaNedelju za nama obeležila je poseta premijerke Ane Brnabić, koja je posetila bukvalno svaki pedalj Pčinjskog okruga.

Predsednica vlade je zapucala od Bosilegrada, preko Surdulice, gde je potpuno iskulirala ministra u svojoj Vladi i posvetila se isključivo ljudima iz svoje stranke, usledio je Vladičin Han, u popodnevnim satima i Bujanovac i Preševo, a danas neka se spreme Trgovište i Vranje.Išla je Ana od opštine do opštine, puna elana i pohvala, ali neverovatna stvar premijerka nije mogla da otvori čak ni neki vrtić a kamo li fabriku neku, kao što je red na početku svake kampanje, mada kampanja u Srbiji traje konstantno, tako da ne može se stalno nešto otvarati.

Fabrika u Bosilegradu koja šije maske, davno otvoreni vrtić u Vladičinom Hanu, politička ćaskanja u Surdulici i ogovaranje Novice Tončeva i niko ne zna šta u Bujanovcu i Preševu.Ali, tako je to Ana, tugo naših dana, decenijama unazad na krajnjem jugu Srbije.

I u Vranju je ne čeka ništa spektakularno, ali bitno je da je doček sprema i da je Ana pokazala naprednom narodu da je tu za njega i njegove probleme.

Kad smo već kod problema, ministarka Zorana Mihajlović bila je svojevrna predigra pred Anu Brnabić.

Došla je dan ranije i divanila sa građanima Pčinjskog okruga u društvu starih drugara gradonačelnika Slobodana Milenkovića i Načelnika okruga Srećka Pejkovića.

Šta su problemi nismo mogli da saznamo,ali smo saznali da je sve rešivo pa iako Geox ode država će uraditi nešto, ko zna šta, ali će uraditi.

I tako Zoka ode sa osmehom na licu, a onda dođe Ana i tako …

Sada čekamo da i ona ode pa da se vratimo monotonim životima, neplaćenim računima, rupama na ulici, zastarelim kanalizacionim mrežama, koroni i drugim civilizacijskim tekovinama.

E, da desila se promena u Zdravstvenom centru.

Nesmenjiva dr Ljiljana na lokne fenirana postavila nestranačkog čoveka na čelo ORL -a, jer je valjda i sama ukapirala da stranka u svojim kadrovima nema lek za posrnulo zdravstvo pa daj šta daš, da se bar nešto spasti može.

Što se tiče vakcinacije na dobrom smo putu da vakcinišemo Severnu Makedoniju, pa ako oni pominu, možda se i Vranjanci vakcinišu.

Samozvani opozicioni lider osnovao je na Fejsbuku pokret koji okuplja njega, njegovu majku i dva lažna profila.

No, svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, a svaka vlast ima istu takvu opoziciju.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Емил босилеград 25/07/2021
    2. Vranjanac 25/07/2021
    3. Cccccc 25/07/2021

    Ostavi komentar