POKS: Naprednjaci nudili našim ODBORNICIMA prazan papir da napišu KOJU FUNKCIJU ŽELEPortparol Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Božidar Katić naveo je za Insajder da su predstavnici Srpske napredne stranke imali razne ponude da bi s njima napravili dogovor na lokalu, a da kada su te ponude odbijane pretili preko posrednika i da je među takvim slučajevima i Vranje.

On je rekao da su te ponude uglavnom išle preko ljudi koji su prijatelji odbornicima POKS, a imaju i kontakte ili prijatelje u SNS.Mislimo da je cilj bio da se izbegne mogućnost prosto da mi njih prijavimo, da pokrenemo postupke zbog krivičnog dela nuđenja mita. Te stvari smo mogli da vidimo i u Beogradu, i u Jagodini, i u Paraćinu, i u Vranju. I prosto kažem, radi se o jednoj onako prilično organizovanoj kampanji, rekao je Katić.

Sve vesti iz kategorije „IZBORI“ – možete pratiti OVDE.On je dodao da je odbornicima POKS nuđen prazan papir da na njemu napišu želje koje će im biti ispunjene ako pređu na stranu SNS, a da kada su to odbili, usledili su pritisci i pretnje.

Dakle, kaže, znate kako, ako nećete, ovako može to da bude i drugačije, treba da mislite na sebe, treba da mislite na članove svoje porodice, ovaj radi tu, onaj radi tu, rekao je Katić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jelena 15/01/2024

    Ostavi komentar