POKORA i POKAJANJE doneli Aritonoviću još jedan mandatGradsko veće imenovalo je Dušana Aritonovića na funkciju načelnika Gradske uprave u još jednom mandatu, uvaživši predlog gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića koji je odlučio da produži mandat Aritonoviću.

Izvor iz Gradskog odbora SNS u Vranju smatra „da je prelomni trenutak za ostanak Aritonovića na mestu načelnika Gradske uprave bio dan njegovog pokajanja pred gradonačelnikom, kada se javno izjasnio na vernost Milenkoviću i distancirao od Slaviše Bulatovića, poslanika i predsednika Gradskog odbora SNS“.Aritonović je možda bolje od druhih shvatio da su se promenile pozicije i moći u SNS u Vranju i odlučio je da iskaže vernost gradonačelniku, jer da nije tako, ovaj ga ne bi predložio za načelnika Gradske uprave u još jednom mandatu – objašnjava izvor portala.

Aritonović i Ilić FOTO Promo

Po njegovim rečima, „Aritonoviću nije trebalo dugo da shvati da mora da aterira i udalji se od Bulatovića, budući da u gradskoj vlasti sve konce vuče gradonačelnik Milenković“.

Aritonović je samo na izgled zatvorena ličnost, takođe samo na prvi pogled nezainteresovan za svet oko sebe, ali on je mnogo pragmatičniji od drugih, a to je pokazao kada su ga sa ulice dovukli u SNS iz prethodne garniture u stranci, brzo im je okrenuo leđa i priklonio se Bulatoviću i Nikoliću – ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju konstatuje „da je valorizacija Aritonovićevog pokajanja retkost u Srbiji, jer ova zemlja to ne podnosi, za nju ne važi ono „pokajte se i bićete spaseni“, pa ipak, Dule se snašao i ostaće i dalje u fotelji načelnika Gradske uprave“.

S. Kostić  1. SUZANA 12/08/2021
  2. Sotir 12/08/2021
  3. Donjovranjac 12/08/2021
  4. Džon 12/08/2021
  5. tulča 12/08/2021
  6. Па 12/08/2021
  7. Jes 12/08/2021

  Ostavi komentar