Podela bodova u AlakincuDeveto kolo Zone «Jug» obeležila je podela bodova na derbiju Pčinjskog okruga u Alakincu između domaćeg zonaša i Nebeskih anđela i skok hanske Morave na drugu poziciju na tabeli.

Alakince i Nebeski anđeli igrali su nerešeno 1:1 u igri u kojoj je veći posed lopte imao domaćin, ali ni jedan ni drugi tim nisu iskoristili prilike za golove.Posle ovog kola Alakince je i dalje u donjem delu tabele, na 13. mestu sa osam bodova, «Anđeli» su na 11. poziciji takođe sa osam bodova, a u narednom 10. kolu Alakinčani gostuju Trnovcu, a tim Vojske Srbije u Bazi «Jug» dočekuje ekipu Topličanina iz Prokuplja.

Morava je na svom «Kunjaku» u Vladičinom Hanu pobedila Pustu Reku iz Bojnika sa 2:1, pa je sa osvojenih 20 bodova skočila na drugo mesto na tabeli.Ilustracija FOTO FB

U narednom 10. kolu Hančani u najvećem derbiju ovog šampionata Zone «Jug» dočekuju ekipu Jedinstva iz Gornje Stopanje, lidera na tabeli sa 23 osvojena boda, pa Morava ukoliko slavi na tom meču izjednačiće bodovni saldo sa vodećim timom na tabeli.

Trnovac je u dramatičnom i meču punom preokreta izgubio susret u Gornjoj Stopanji, domaće Jedinstvo slavilo je sa 6:5 u igri koja je obilovala golovima i šansama.

Trnovac je posle ovog kola i dalje na devetooj poziciji na tabeli sa 10 bodova, a u narednom 10. kolu u derbiju Pčinjskog okruga biće domaćin Alakincu.

Utakmica između Topličanina i Vranjske Banje u Prokuplju je odložena.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar