PODCAST Info Vranjskih: Dejana DEKSI STOŠIĆDejana Deksi Stošić, na društvenim mrežama poznata i kao Mala Vranjanka, govorila je u novom podcastu Info Vranjskih pre svega o aktivizmu, ali i o tome kako je zvala američkog ambasadora na večeru, kako je svet prepoznao njene kvaliteta a ovde je nisu zvali ni na konktel, kako je u Londonu primila svetsku nagradu, koliko je važno glasati na izborima…

Ovde možete pogledate i ostale podcaste portala InfoVranjske.rsVidela sam razne sisteme, nešto što je bolje ovde, i nešto što je bolje tamo. Najveći razlog zašto svaka druga mlada osoba želi da ode iz Srbije je dostojanstveniji život. Živimo u zemlji koja nas ne poštuje. Imamo dakle privatnu policiju, privatne izvršitelje, sve, ali i pored najvećih drugih problema, sve se svodi na obrazovanje, koga ovde jednostvano nema, jer je sistem potpuno uništen – kaže Stošićeva.

Pogledajte podcast InfoVranjskih sa Milenom Minjom Bogavac.Građanski aktivizam za nju je hleb nasuši, političko ponašanje građana uslov opstanka, a tarana i crvenci nešto što svi moraju da probaju.

Ovu izuzetno zanimljivu priču možete pogledati i OVDE.

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar