Pisma čitalaca – Suve slavine: Smrad u OGLEDNOJ STANICI

Eko Taxi Vranje

Fala i Petru Dobrnjcu što se zbog havarije cevi, jednodnevne preduge nestašice vode i kao barut suvih slavina pobunilo oglednostanično pučanstvo.

Čak i  najtvrdje naprednjasčko glasačko gnezdo, koje se ogorčeno, nervozno i zombirano  pišmani da više ne odlazi do izbronih kutija.Voda je u kućama i stanovima oglednostaničkih ddomaćina nestala 15. februara nešto posle deset sati.

Još je nema puna 24 časa. Raste nervoza i ogorčenje potropšača,jer se saopštnjem nisu oglasile nedodirljive glavešine režimskog „Vodovod“.

Preti opasnost da se stanari usmrde u bezvednom odvratluku i bezobrazluku. Partrijska klika u „Vodovodu“,tvrde stanari, nije obezbedila cisterne sa pijaćom vodom.

Nije prvi ni poslednji put da oglednostanički plebs kuburi sa bezvodicom. Zbog propusta zaposlenih u vodosnabdevanju u Oglednoj stanici 29.jula 2016. godine smenjeni su tehnički direktor Živojin Mitrović i glavni inženjer Miomir Ristić.u čije su klimave fotelje seli Goran Petrović i Goran Dimčić.

Gazde suvih slavina tražiće od lokalnih guzonja kadrovsku seču u „Vodovodu“,ali slaba vajda od tog nauma. Nije čaršijska oklapina da će penzionerski aktivisti zbog učestalih problema u vodosnabdevanju podgovaraju ispisnike da ne glasaju vodji svega što postoji.

Ljuti i ogorčeni  penzosi spremaju se da zbog učestale bezvodice pošalju ferman glavnom komandantu mozgo nemajućih novoradikala.   • Ostavi komentar