Petrović vs Petrović: Obračun u ulici Milunke SAVIĆ (VIDEO)Direktor JP „Novi Dom“ Vranje, Goran Petrović pojavio se na konferenciji za novinare, koju je organizovao Gradski odbor Srbije Centar „SRCE“.

Petrović je nakon održane konferencije za medije ušao u verbalni sukob sa Slobodanom Petrovićem, govornikom na konferenciju.Na konstataciju da tabla o građevinskim radovima ne postoji, Goran Petrović je rekao da je ovo jedan projekat sa više krakova i da se tabla nalazi u centru mesne zajednice.

Što se tiče probijenog roka direktor Petrović je istakao da će radovi u ulici Milunke Savić biti završeni do subote, a da je rok za ceo projekat do 30. juna, odnosno 120 dana bez elementarnih nepogoda.Na „političku prozivku“ da je G. Petrović večiti direktor, objasnio je da je za mesto direktora postojao javni poziv i da je on bio jedini kandidat.

Kroz raspravu sa Slobodanom Petrovićem rekao je da Novi dom radi za budućnost, da zatvaraju pet kotlarnica na mazut zbog ekologije i grade kotlarnicu na bio masu, pohvalio je stazu kroz sportski centar i nazvao je pistom i zahvalio se gradonačelniku Milenkoviću i predsedniku Vučiću što su obezbedili sredstva za ove radove.

Istakao je da svako ko je zainteresovan može da dođe u Novi dom i da proveri šta se i kako radi.

Na kraju se ubacio i jedan od prisutnih građana i rekao da je ovo što se radi sramota, da se ne zna ko je izvođač, nadzorni organ, do kada će radovi da traju i da je na pitanje o tome dobio odgovor šta te briga.

NIV / V. ILIĆ

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Srba 28/05/2024
  2. Pegra 28/05/2024
  3. NinoNino 29/05/2024
  4. Saba belča 29/05/2024
  5. Todorović 29/05/2024

  Ostavi komentar