Petrović: Kandidat za predsednika „Saveta za mlade“ se preselio u OPŠTINU ZEMUNSlobodan Petrović, odbornik i narodni poslanik ispred Gradskog odbora Srbija Centar „SRCE“ govorio je izboru predsednika „Saveta za mlade“ tokom zasedanja Skupštine Grada Vranja koja je održana u Pozorištu Bora Stanković Vranje,

Petrović je napomenuo da je kandidat za predsednika „Saveta za mlade“ Nikola Stošić, potpisao izjavu da je „iz Vranja“, 2. marta, 2024. godine. Dok je gradonačelnik Slobodan Milenković, potpisanu izjavu prosledio Mandatno – Imunitetskoj komisiji i predložio Stošića za predsednika „Saveta za mlade“.Ne znam da li ste u toku, ali kandidat za predsednika „Saveta za mlade“, Nikola Stošić, nakon što se 22. febrauara, zaposlio u Medicinskoj školi, već sledećeg dana odselio se za Beograd. Pa kandidat za predsednik „Saveta za mlade“ Vranja, sada živi u opštini Zemun, rekao je Petrović.

Prema rečima Slobodana Petrovića, Stošić je „cimer“ sa još nekoliko radnika Vodovoda iz Vranja.Ne znam da li ste znali, ili ste dovodeni u zabludu, ali vi ste predložili čoveka koji je dao izjavu da je iz Vranja, a sada ovde mi treba da glasamo začoveka koji je po mojim sazananjima već nekoliko meseci ne živi u Vranju, rekao je Petrović.

Petrović je upitao i „prvog pravnika“ odborničke grupe „Srpske napredne stranke“, odbornika Nešića – „Da li Stošić ispunjava uslova, s obzirom na prebivalište“.

Odbornik Slobodan Petrović dodao je da je Stošić glasao na izborima u Vranju na svom biračkom mestu.

A sada se očigledno sprema da glasa 2. jula na Beogradskim izborima, rekao je Petrović.

Na kraju odbornik iz Gradskog odbora Srbije Centar SRCE, Slobodan Petrović, predložio je da se izbor predsednika „Saveta za mlade“ odloži.

Predlažem da se ova tačka dnevnog reda povuče, a da se utvrdi da li je Nikola Stošić iz Vranja ili iz Zemuna. Jer mi danas ovde biramo predsednica „Saveta za mlade“ grada Vranja, a ne opštine Zemun, završio je Petrović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. DESNICA 13/05/2024
  2. radiša inspektor 13/05/2024
  3. Ha ha ha 13/05/2024
  4. Kole 13/05/2024
  5. yes 14/05/2024
  6. Ivan advokat 14/05/2024
  7. Odgovor na "Ivan Advokat" 16/05/2024

  Ostavi komentar