PEDAGOŠKI FAKULTET: Produženi ROK za upis

Eko Taxi Vranje

Pedagoški fakultet u Vranju objavio je saopštenje za medije povodom produžena upisnog roka u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Pedagoški fakultet u Vranju organizuje produženi konkursni rok za upis nove generacije studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskom programu za obrazovanje učitelјa i studijskom programu za obrazovanje vaspitača.Kako je saopšteno, kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 4. do 9. jula,neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem na imejl adresu pedagoski@pfvr.ni.ac.rs. Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 11. jul, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na Fakultetu ili preuzima sa sajta Fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu, stoji u saopštenju Pedagoškog fakulteta.

Takođe, kandidati koji su položili prijemni ispit za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija na nekom od učitelјskih ili pedagoških fakulteta, mogu da, u okviru produženog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju na preostala slobodna mesta i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

Podsećamo, Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2022/2023. godine bude besplatna.

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960.

NIV  • Ostavi komentar