Pedagoški FAKULTET: Prijave za upis od 20. junaPedagoški fakultet u Vranju objavio je saopštenje za javnost povodom upisa u školsku 2022/2023. godinu. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Pedagoški fakultet u Vranju upisuje novu generaciju studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskom programu za obrazovanje učitelja i studijskom programu za obrazovanje vaspitača, sa besplatnom školarinom za novoupisane studente.Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 20. do 25. juna, dok je polaganje prijemnog ispita zakazano za 1. jul, a svi interesenti će biti oslobođeni od plaćanja troškova polaganja prijemnog ispita i upisa.

Za sva zainteresovana lica biće održana besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita, i to u dva moguća termina – 6. i 13. juna, o čemu se mogu blagovremeno informisati na samom Fakultetu.

Završavanjem ovih studijskih programa, studenti stiču 240 ESPB bodova i stručni naziv diplomirani učitelj, odnosno diplomirani vaspitač, nakon čega na ovom Fakultetu mogu upisati i master akademske studije, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju.

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili na broj telefona 017/431-960.

NIV    1. Ццц! 27/05/2022

    Ostavi komentar