Pedagoški FAKULTET: Od 22. septembra PRIJAVE za upis u PRODUŽENOM ROKU

Eko Taxi Vranje

OD 22. DO 26. SEPTEMBRA PRIJAVE ZA UPIS NA PEDAGOŠKI FAKULTET U PRODUŽENOM DRUGOM KONKURSNOM ROKU

Pedagoški fakultet u Vranju organizuje produženi drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskim programima za obrazovanje učitelja i obrazovanje vaspitača.

Kandidati će za upis moći da se prijave 22, 23. i 26. septembra u periodu od 08.00 do 15.00 časova, neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem na imejl adresu pedagoski@pfvr.ni.ac.rs. Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 27. septembar, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na Fakultetu ili preuzima sa sajta Fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Takođe, kandidati koji su položili prijemni ispit za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija na nekom od učiteljskih ili pedagoških fakulteta, mogu da, u okviru drugog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju na preostala slobodna mesta i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

Podsećamo, Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2022/2023. godine bude besplatna.

Završavanjem studijskih programa studenti stiču 240 ESPB bodova i stručni naziv diplomirani učitelj, odnosno diplomirani vaspitač, nakon čega na ovom Fakultetu mogu upisati i master akademske studije, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju.

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960.

    1. Vranjezguz 21/09/2022
    2. Muradin 21/09/2022

    Ostavi komentar