Pčinjski RADIKALI: Jednoglasna podrška ŠEŠELJU

Eko Taxi Vranje

Okružni odbor Srpske radikalne stranke objavio je saopštenje za javnost, saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Stavovi iznešeni u ovom saopštenju, nisu stavovi portala InfoVranjske.rs i portal ne odgovara za navode u njemu.Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke je na sinoćnoj sednici izrazio svoj politički stav i jednoglasno pružio bezrezervnu podršku predsedniku Srpske radikalne stranke dr Vojislavu Šešelju.

Srpski radikali u Vranju, Vranjskoj banji, Vladičinom Hanu, Surdulici, Bosilegradu, Trgovištu, Bujanovcu i Preševu smatraju da je ime Vojislava Šešelja simbol za slobodu, hrabrost, nepokolebljivost i borbu za srpske nacionalne interese.

Vojislav Šešelj je simbol srpskog radikalizma, tvorac ideologije srpskog nacionalizma i neustrašivi borac za ostvarenje viševekovnog sna našeg naroda da živi u jedinstvenoj nacionalnoj državi.

Svi opštinski odbori Srpske radikalne stranke u Pčinjskom okrugu smatraju da mesto predsednika naše stranke pripada dr Vojislavu Šešelju, kao jednom od najistaknutijih antiglobalista u svetu, prekaljenom borcu protiv belosvetskih laži, novog svetskog poretka i korumpirane mašinerije zvane Haški tribunal.

Uprkos njegovom najavljenom povlačenju sa ove pozicije, radikali Pčinjskog okruga izražavaju potpuno jedinstvo i saglasnost u stavu da Srpska radikalna stranka ima svog lidera, a njegovo ime se piše slobodom, prkosom i inatom.

Kompletan okružni odbor stavlja se na raspolaganje predsedniku stranke, izražava punu podršku njegovom ostanku na mestu predsednika i najavljuje da punim kapacitetima kreće u pripreme za predstojeće lokalne i moguće vanredne republičke izbore.  • Ostavi komentar