Pčinja se pojačala, stigli GOLMANI i NAPADAČ

Eko Taxi Vranje

Branislav Stošić, šef stručnog štaba Pčinje, srpskoligaša iz Trgovišta, obavestio je novinare da je klub angažovao dva nova golmana i jednog napadača i da je u petak 27. januara počeo pripreme za nastavak prvenstvene sezone u Srpskoj ligi „Istok“.

Angažovali smo golmane Radosava Petrovića, dosadašnjeg čuvara mreže Jedinstva iz Grdelice, i Dušana Đorđevića, igrača Mladosti iz Bosilegrada, kao i napadača Marjana Petrovića, ofanzivca grdeličkog Jedinstva, saopštio je Stošić.Iskusni fudbalski stručnjak i legenda surduličkog fudbala, sada trener Pčinje, nagovestio je još koje pojačanje za nastavak šampionata u Srpskoj ligi «Istok».

Postoje izgledi da dovedemo još jednog dobrog fudbalera, naš klub je napustio vezista Aleksandar Milenković koji je pristupio Radničkom iz Svilajinca, a nismo postigli dogovor sa golmanom Aleksandrom Mihajlovićem, naveo je Stošić.

Strateg Pčinje je na kraju informisao «da je odmor fudbalera završen i da su u petak 27. januara otpočele pripreme ekipe za nastavak prvenstvene sezone koja startuje početkom marta.

Na prozivci smo ustanovili da raspolažemo sa dva kompletna tima, tokom priprema odigraćemo četiri kontrolna meča, a prvi susret je sa timom Alakinca, članom Zone „Jug“ u sredu prvog februara.  • Ostavi komentar