PATRIOTIZAM NA DELU: Premijerka zaobišla opštinske vlasti u Bujanovcu, Preševu i SurduliciPremijerka Srbije Ana Brnabić prilikom posete Bujanovcu i Preševu nije se sastala sa predstavnicima lokalne samouprave, već samo sa aktivistima lokalnih odbora SNS u ovim gradovima, piše list Danas.

Ovome svakako treba dodati i činjenicu da je Brnabić zaobišla i vlast u Surdulici, nego se tamo posvetila svojim privatnim poslovima u sedištu SNS-a.SO Surdulica FOTO Info Vranjske

Tim povodom, Šaip Kamberi, šef poslaničkog kluba «Ujedinjena dolina – SDA Sandžaka», upozorio je «da ovu vlast zanimaju samo članovi SNS».

Razočarani su verujte i Srbi iz Bujanovca, oni koji ne pripadaju SNS, a njih nije malo. Ovo se treći put događa, ranije kada je dva puta boravio predsednik Vučić, nije ni kontaktirao sa nama niti ušao u zgradu Skupštine opštine Bujanovac, već samo sa predstavnicima SNS – rekao je Kamberi.Nagip Arifi, predsednik bujanovačke opštine, u izjavi za Jugpres rekao je «da nije ni znao da premijerka Srbije dolazi u posetu Bujanovcu».

Kamberi FOTO Promo

Mediji su zabeležili da je premijerka Ana Brnabić u Bujanovcu i Preševu razgovarala sa aktivistima SNS iz ove dve opštine, a u njenoj pratnji bili su gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković.

Surdulička priča još je tužnija – iako je bila u poseti kugu kao premijerka, dakle predstavnica svih građana, Brnabić se opredelila da se promaje sa svojim partijskim drugarima, uz „Bi colu“ i „Akvu“.

Svi smo bili tu, ali njoj nije palo na pamet ne da se najavi ili najavi sastanak, nego da baci pogled u pravcu opštine – opisuje situaciju jedan poznavalac.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Igor Kostić 01/08/2021
  2. Nikola 01/08/2021
  3. Pera 01/08/2021
  4. SNS još malo 01/08/2021
  5. Hanibal 01/08/2021
  6. POBRATIMI 01/08/2021
  7. duče 01/08/2021

  Ostavi komentar