Partizanski put: Prepuni kontejneri, razbacano smeće, kabasti otpad…Stanovnici zgrada u ulici Partizanski put, preko puta glavne autobuske stanice u Vranju, nezadovoljni su stanjem javne higijene u svom kvartu, što ilustruju fotografijama poslatim na adresu portala InfoVranjske.rs.

Fotografije govore više od hiljadu reči, ali istovremeno, a na primeru ovog vranjskog naselja, otvaraju dilemu o (ne)čijoj krivici za izuzetno loše stanje javne higijene koje se ogleda u prepunjenim kontejnerima, razbacanom smeću, kabastim otpadom…Stanovnici naselja uglavnom okrivljuju „Komrad“, kažu, „zbog neredovnog i nepažljivog iznošenja smeća“, u ovom javnom preduzeću su odavno izbacili „tezu“ da „Komrad“ ne može da očisti sve što građani uprljaju, ukazujući na „nizak nivo komunalne kulture“.

Oni objektivniji građani, pak, ističu „da su svi pomalo krivi i odgovorni“, deleći krivicu podjednako i na „Komrad“ i na ljude koji ovde žive, uz apel svima da se potrude i poboljšaju javnu higijenu ovog prostora na čijoj su površini pored novih lepih zgrada razbacani otpad i drugo smeće.S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Danijela 12/05/2022
    2. Bora 12/05/2022
    3. Nelica Karamelica 12/05/2022

    Ostavi komentar