Parking servis odgovorio Stojkoviću: Kvazi političari da prvo završe ŠKOLUJavno preduzeće Parking servis, objavilo je saopštenje za javnost, kao odgovor ja tvrdnje Olivera Stojković, šefa lokalnog DSS-a u Vranju.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.Poštovani građani,

Imamo moralnu obavezu da vas putem javnog informisanja informišemo i obavestimo o optužbama kvazi politiličara a vezano za poslovanje JKP „Parking Servisa“ Vranje kao i o „organizovanom kriminalu“ u njemu.Činjenica je da preduzeće otežano posluje a sve zbog silnih izvršenja dvojice advokata koji su godinama zasatupali Parking servis. Do 2021.god. oni su imali uredne ugovore sa JKP Parking servisom. 2021.god pre promene rukovodstva napravljeni su novi ugovori sa istim advokatima iako su već postojali važeći. Ti novi ugovori su raskinuti jer su bili štetni po firmu

Po odluci jednog sudije Višeg suda dozvoljeno je advokatima da retroaktivno naplate svoja potraživanja(od 2017-2021) iako predmeti nisu bili završeni i naplaćeni. Te mnogobrojne prinudne naplate su dovele do otežanja u poslovanju preduzeća.

Zapošljavanja u preduzeću su vršena isključivo na osnovu saglasnosti komisije za davanje saglasnosti pri vladi Srbije.

Rukovodstvo preduzeća se dosad uspešno borilo da očuva likvidnost preduzeća i uspeli smo da 2023. poslovnu godinu završimo sa poslovnim dobitkom.

Rukovodstrvo preduzeća ima spremljen program revatilizacije preduzeća. Garantuje da će za par godina biti uspešno preduzeće čime će se grad ponositi.

Kvazi političari moraju da završe školu kako bi znali kako posluju preduzeća, a što se tiče organizovanog kriminala, imaju apsolutno sva prava da podnesu krivične prijave ako imaju saznanja da se radi protivzakonito,neće im biti prvi put.

Pogledajte i ovo: Dve godine od paljevine automobila Dejana Manića

Nije ekonomija 20 evra danas a sutra vdećemo, pojedini kvazi političari su radili u ovom preduzeću par godina i nisu se snašli jer su želeli preko plate još 20 evra.

Nažalost za takve u ovom ali i u bilo kom drugom preduzeću nema mesta.

Saopštenje za javnost potpisao je V.D. direktoe Javnog preduzeća Parking servis.

Ovo saopštenje nije proizvod portala InfoVranjske.rs, i Tim za razvoj i integracije ne odgovara za navode u njemu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Ha ha ha 31/01/2024
    2. Gospodin Srbin 31/01/2024
    3. Mire 01/02/2024
    4. Milica 01/02/2024

    Ostavi komentar