Aktivizam i mladi

Otvorena Zopova“Bela faza“U subotu 25. decembra, sa početkom od 18 časova otvorena je izložba slika Zorana Petrušijevića Zopa, pod nazivom „Bela faza“.

Postavka se nalazi u lokalnom kafiću ,,Korman bar” i biće izložena mesec dana.Ideja o realizaciji izložbe van galerijskog prostora potekla je od antikvarnice Mamuze i Korman bara.

Program otvaranja započet je uvodnom rečju Filipa Jovanovića, jednog od vlasnika antikvarnice Mamuza. Jovanović je poželeo dobrodošlicu publici i zahvalio se Korman bara na saradnji.Ovu postavku čini više od 70 slika iz ,,Bele faze” umetnikovom opusa.” dodao je Jovanović

U daljem programu posetioci izložbe imali su priliku da čuju muzičara Zlatana Petrova koji je izvodio poznate hitove na akustičnoj gitari.

Izložba je bila odlično posećena, a za portal InfoVranjske.rs ovom prilikom izneo je utiske i poznati vranjski pisac Stevan Milošević.

,Mislim da je ovo nešto što je dugo falilo našem gradu. Ovim belim slikama Zop je uneo jednu svetlost koja obećava i koja donosi možda i bolju godinu – rekao je Milošević.

M. Stanković

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar