OTKAZI u GEOX-u, zla slutnja za zaposlene

Eko Taxi Vranje

Otkazi u «Geoksu» u poslednja dva meseca zloslute odlazak italijanske firme iz Vranja, javljaju zaposleni u ovoj vranjskoj fabrici obuće.

Otkazi su uručeni i majstoricama i krojačicama, ne znamo tačan broj otkaznih rešenja, dok su pojedini radnici zbog priča «da «Geoks» nema posla u Vranju, sami dali otkaz i prešli na rad u «Top sofu», fabriku nameštaja – priča radnica «Geoksa».Zaposlene je preplašilo «magacioniranje» repromaterijala koji je povučen iz proizvodnje, iz pogona «šivaće» i «krojačnice», što se „nikada nije radilo“.

Strahujemo opravdano za naša radna mesta, primera radi, u «krojačnici» je odmor do 19. jula, taj ponedeljak je prošao, a radnici nisu pozvani na posao – kaže radnik «Geoksa».

Radnici pogona «šivaća» na odmoru su do 2. avgusta, pa su posle svega u neizvesnosti da li će biti nastavljen rad baš na Svetog Iliju ili će odmor biti «produžen do daljeg»!?

Konačno, zaposleni na odmoru su u strahu i «zato što se odmor leti prvi put koristi u celosti, a ranije je bio korišćen u vremenu od dve nedelje, pa i manje».

S. Kostić  • Ostavi komentar