Opšte NEZADOVOLJSTVO REMIJEM u SurduliciIgor Bondžulić, trener Radnika, i Aleksandar Stanković, trener niškog Radničkog, svako iz svojih razloga nisu bili zadovoljni nerešenim ishodom derbija «južne pruge» u Surdulici u kojoj su Surduličani i Nišlije igrali 1:1, poluvreme 1:1.

Strateg Radnika Bondžulića žali za neostvarenim trijumfom.Celu utakmicu igrali smo dobro protiv dobre ekipe kao što je Radnički. Nisam zadovoljan bodom, trebalo je da pobedimo i naplatimo trud. Čestitam momcima na borbenosti. Naravno, bilo je grešaka, ali to je sastavni deo fudbala. Okrećemo se narednim mečevima – ocena je šefa stručnog štaba surduličkog superligaša.

Bondžulić FOTO Promo

Šef truke Radničkog Stanković takođe nije bio oduševljen rezultatom.Nisam zadovoljan bodom, jer sam došao da pobedim. Ono što je dobro je da je nastavljen niz da nismo izgubili. Pokušavali smo do poslednjeg minuta, njihov golman je bio dobar. Igra nam je bila rastrgana, ponovo smo krenuli iz minusa, iako stalno insistiramo da bude drugačije – rekao je Aleksandar Stanković.

Prema oceni neutralnih posmatrača susreta Radnika i Radničkog, Surduličani su bili bliži osvajanju celog plena prema propuštenim prilikama, a najbolju šansu za voćstvo od 2:1 imao je Subotić koji je u 55. minutu slabo izveo jedanaesterac koji je Nišlija na golu gostiju odbranio.

Za šansama koje nisu realizovali mogu da žale Milovanović, Spasić, Bogdanoski i Subotić, ali su i gosti iz Niša imali par šansi preko Škrbića i Duronjića.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar