Oprez: Pavlovac ponovo bez rampe!?Rampa na železničkoj pruzi u Donjem Pavlovcu ne radi već dvadesetak dana, pa žitelji ovog sela na šest kilometara od Vranja negoduju i plaše se za svoju i bezbednost svoje dece, saznaju InfoVranjske iz izvora u Pavlovcu.

Ljudi su ovde navikli na rampu, pa su pomalo i nonšalantni kada prelaze prugu ili kada deca iz Pavlovca tu jure i trče, zato upozoravamo nadležne i u lokalnoj samoupravi u Vranju i odgovorne na «Železnici» da preduzmu mere i reše ovaj problem – zabrinuti su žitelji Pavlovca.JEZA: Demontirana rampa na pruzi u Pavlovcu

Na rampi u Pavlovcu su nestali branici.

Neko je skinuo i odneo branike, pa kola mogu nesmetano da prelaze prugu i tu se krije velika opasnost, zato upućujemo još jedan apel da se to reši – poručuju Pavlovčani.

Mapa Pavlovca

Stanovnike Pavlovca, ali i još nekoliko sela preko Južne Morave, Rataja, Aleksandrovca, Žapskog, Crnog luga, ne umiruje ni činjenica da je železnički saobraćaj obustavljen na pruzi Niš – Preševo zbog rekonstrukcije pruge na relaciji Niš – Brestovac.

Nema putničkih vozova, ali od Leskovca prema jugu prođe po neki teretni voz, što je dovoljno za nesreću – konstatuju Pavlovčani.

S. Kostić    1. Lelek 06/11/2021

    Ostavi komentar