OO Jedinstvene Srbije – Trgovište: Da postanemo „Mala JAGODINA“

Eko Taxi Vranje

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije i GrO Jedinstvene Srbije objavili su saopštenje za javnost. Saopštenje, prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Na Izbornoj skupštini, koja je održana u petak 14. oktobra u Domu kulture u Trgovištu, Aleksandar Stošić, privatni preduzetnik iz Trgovišta, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog odbora (OO) Jedinstvene Srbije u Trgovištu.U prisustvu članova Jedinstvene Srbije, za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani su doktor Radovan Stojanović i Olivera Stošić, pravni tehničar.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsednici i poslanici JS Vojislav Vujić i Života Starčević, koji je istovremeno i zamenik predsednika poslaničke grupe Jedinstvena Srbija u Republickom parlamentu. Skupštinom je predsedavao Dejan Manić, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS Vranje.

Novoizabrani predsednik OO JS Trgovište zahvalio se na ukazanom poverenju i naglasio da će glavni cilj ovog odbora biti sprovođenje politike Dragana Markovića Palme i da će nastojati da Trgovište u skoroj budućnosti bude „mala Jagodina“.

Dejan Manić je čestitao novoizabranim funkcionerima i podsetio ih da funkcije u JS nisu samo privilegije, već i velika obaveza.

Naglasio je da se mora raditi na jačanju unutrašnje organizacije i prepoznatljivosti stranke, na građenju stranačke infrastukture, po čemu je GrO JS Vranje među najboljima u Srbiji.

On je između ostalog rekao da je srećan zbog Odbora u Trgovištu jer su i njegovi koreni po majci iz ovog kraja.

Posle radnog dela i izbora članova Opštinskog odbora, prisutnima su se obratili poslanici Voja Vujić i Života Starčević.

Čestitali su novoizabranom rukovodstvu i podsetili ih da je osnovno načelo stranke briga o porodici i borba za bolji život svih građana.

Ljudi iz Trgovišta trebalo bi da iskoriste prirodne lepote i resurse svog kraja kako bi unapredili život i rad.

Života Starčević im je čestitao na ulasku u porodicu Jedinstvena Srbija, na čijem je čelu srpski domaćin Dragan Marković Palma.

On je preneo pozdrave predsednika Jedinstvene Srbije i čestitke za dalji rad Odbora. Naglasio je da samo zajedničkim radom i uz pomoć našeg predsednika možemo da ostvarimo sve ciljeve stranke.

Opštinski odbor JS Trgovište uputio je poziv sugrađanima da se priključe JS-u i pomognu da se ovaj kraj što više i što ravnomernije razvije.  1. avionče ,kamionče... 17/10/2022
  2. Mile 17/10/2022
  3. Jes 17/10/2022
  4. aleksa butik 17/10/2022
  5. Trafikant 18/10/2022
  6. Miki 22/10/2022

  Ostavi komentar