Održan sastanak NAPREDNJAKA i SOCIJALISTA: I dalje bez dogovora oko VLASTIU prostorijama Srpske napredne stanke danas je održan sastanak između Gradskog odbora Socijalista i predsedništva GrO SNS-a u Vranju.

Ovo je drugi sastanak povodom mogućeg ulaska Socijalističke partije Srbije u gradsku vlast. Podsećamo, Socijalisti su na nakon ovih lokalnih izbora osvojili sedam mandata u Skupštini Grada Vranja.Prema saznanjima portala InfoVranjske.rs na sastanku između „Socijalista“ i „Naprednjaka“ nije došlo do krajnjeg dogovora.

Međutim, ne treba zaboraviti glasanje pripadnika Socijalističke partije Srbije na post izbornoj sednici Gradske komisije, kada su podržali sve odluke predstavnika Srpske napredne stranke. Ali, isto tako ne treba zaboraviti i prijave za „kupovinu glasova“ od strane socijalista u Vranju, kao ni „napade“ nosioca liste Stefana Stankovića na pobednike ovih izbora.Iako SPS nije potreban SNS-u za formiranje nove vlasti, jer su naprednjaci na ovim izborima sa dodatnim koalicionim partnerima osvojili 38 mandata, od kojih 34 pripada Srpskoj naprednoj stanci, situacija u Beogradu dovela je lokalne naprednjake u ovaj položaj.

Šta SOCIJALISTI „IMAJU“ danas:

 1. Sportski objetki – Boban Mladenović
 2. PIO Fond – Srđan Dekić – Republička funkcija
 3. Biblioteka „Bora Stanković“ – Zoran Najdić
 4. Gimnazija „Bora Stanković“ Vranje – Suzana Mišić Stanković
 5. OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ – Milena Marinković
 6. OŠ Korbevac – Gabrijela Ristić
 7. OŠ Vrtogoš – Ivica Mitić
 8. Zamenica načelnika Gradske uprave – Tanja Spasić

Zoran Antić: Socijalisti će naprednjacima trebati više NEGO IKAD!

Šef socijalista u Vranju, Zoran Antić rekao je da posle 17. decembra, 2023. godine u Vranju više ništa neće biti isto. On je naglasio da će sednice Skupštine sada trajati mnogo, mnogo duže. Antić naglašava da će vlast voditi „ozbiljan rat“ sa opozicijom u Skupštini Grada.

Što se tiče saopštenja Srpske napredne stranke u kome Stankovića upoređuju sa fekalijama, to je pisala neka (politički) nevaspitana osoba, i slobodno me citirajte. Mi smo rekli da smo 2016. godine izgubili od gorih, i mi imamo pravo da mislimo tako. Oni su mislili da su bili bolji od gorih i to je njihovo. Niko nije pomenuo našu saradnju od 2018. godine do danas, i za taj period nije bilo reči. Ali, mi njima nismo govorili da su fekalije ili kanalizacija. Mi smo bili svesni da nećemo pobediti na ovim izborima, ali smo želeli budemo uočljiviji partner u vlast, i zato smo se borili, rekao je Antić na kraju 2023. godine za portal InfoVranjske.rs

Pogledajte video: Predizborna konvencija Socijalističke partije Srbije

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Lelek 25/01/2024
  2. SRBI 25/01/2024
  3. Сања 25/01/2024
  4. Deki 25/01/2024
  5. Konobar zamenik 25/01/2024
  6. Yumkovac 25/01/2024

  Ostavi komentar