Održan komemorativni skup povodom smrti Zorana VelinovićaPortala Grada Vranja objavio je vest povom komemoracije koja je održana u Pozorištu „Bora Stanković“ Vranja, povodom smrti Zorana Velinovića Fabusa.

Celokupni tekst prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.U Pozorištu ,,Bora Stanković“ u prisustvu porodice, prijatelja i saradnika održan je komemorativni skup povodom smrti Zorana Velinovića v.d. direktora JKP ,,Parking servis“.

U ime gradskog rukovodstva govorila je Zorica Jović, predsednica Skupštine grada.,,Okupili smo se da se oprostimo od našeg dragog prijatelja, druga, istaknutog društveno-političkog radnika, rukovodioca, jednom rečju čoveka, našeg dragog Zorana. Malo je ljudi kao što je bio naš Zoran. Dobrota koja je isijavala, karakterističan osmeh i naravno spremnost da pomogne svima. Zahvaljujući njegovoj pomoći i podršci mnogi naši sugrađani su danas uspešni diplomirani ekonomisti, preduzetnici, biznismeni. Hrabro je preuzimao svaku obavezu i odgovorno izvršavao svaki radni zadatak. Na svim mestima na kojima je radio i rukovodio postizao je zapažene rezultate. Grad Vranje je izgubio funkcionera koji je imao misiju i viziju za napredak i razvoj našeg grada. Zorana ćemo pamtiti kao velikog profesionalca u svom poslu, kao velikog i dobrog druga, prijatelja, a nadasve dobrog oca i supruga. Rukovodstvo grada obećava da će uvek biti na raspolaganju i pružiti svaku pomoć supruzi Ivani i njegovim dvema ćerkama, za koje je živeo i o kojima je uvek sa ponosom govorio“, rekla je Zorica Jović.

U ime zaposlenih JKP ,,Parking servis“ poslednji pozdrav Zoranu Velinoviću uputio je Goran Trajković.

Na komemorativnom skupu govorili su i Boban Mladenović i Igor Dodić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jugoslav 09/05/2024

    Ostavi komentar