Odbojka: „Žokice“ favoriti protiv BeograđankiŽenski odbojkaški klub Vranje u šestom kolu šampionata Prve „B“ lige dočekuje ekipu Sterije iz Beograda i favorit je u ovom susretu, jer su „žokice“ prve na tabeli sa 15 bodova, a Beograđanke su na petoj poziciji sa devet osvojenih bodova.

U klubu su, međutim, oprezni optimisti i veruju u svoje odbojkašice koje ove jeseni ispisuju lepe stranice u svojoj takmičarskoj istoriji.Naše odbojkašice su spremne da pruže maksimum zalaganja za pobedu nad Beograđankama, zbog kluba, ali i zbog sve brojnije publike koja nas bodri i daje vetar u leđa na svakoj utakmici u Sportskoj hali u Vranju, kaže Dušan Đedović, sportski direktor ŽOK Vranje.

Đedović napominje da ŽOK Vranje ostaje pri ranije istaknutim ambicijama da osvoji jedno od prva tri mesta u Prvoj „B“ ligi i vrati se u Pravu ligu, najelitniji takmičarski rang u ženskoj odbojci Srbije.Utakmica između ŽOK Vranje i Sterije na programu je u subotu 20. novembra u maloj dvorani Sportske hale u Vranju i počinje u 18 sati.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar