Od danas u Vranju: Otvorene nove BIOHEMIJSKE LABORATORIJE SiSiLAB𝐎𝐭𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐯𝐞 𝐛𝐢𝐨𝐡𝐞𝐦𝐢𝐣𝐬𝐤𝐞 𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐮 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐣𝐮! 🔬📢

Imamo izuzetno uzbudljive vesti za sve ljubitelje nauke i medicinske zajednice! Sa ponosom objavljujemo otvaranje nove biohemijske laboratorije – SiSiLab, koja će biti svečano otvorena 15. aprila 2024. godine!📍 Adresa: Svetozara Markovića broj 3, Vranje

SiSiLab donosi najnoviju tehnologiju u oblasti biohemije i pruža vrhunsku podršku medicinskim stručnjacima, istraživačima i lokalnoj zajednici u otkrivanju novih saznanja i boljem razumevanju ljudskog tela. Naš cilj je da postanemo centralna tačka za biohemijska istraživanja, kao i za terapijske usluge koje će poboljšati kvalitet života pacijenata.🌟 Evo nekih ključnih karakteristika SiSiLab-a:

1️⃣ Najsavremenija oprema – Naša laboratorija je opremljena vrhunskom tehnologijom koja omogućava pouzdane i precizne rezultate.

2️⃣ Stručni tim – Naš tim čine iskusni i stručni biohemičari koji poseduju znanje i veštine potrebne za pružanje vrhunske zdravstvene usluge.

3️⃣ Širok spektar testova – SiSiLab će pružati različite testove iz oblasti hematologije, endokrinologije, imunologije i drugih važnih disciplina biohemije.

✨ Svi smo jedva dočekali ovaj trenutak i radujemo se vašem prisustvu na svečanom otvaranju nove biohemijske laboratorije. Dođite i budite deo ove inovativne misije, koja će pomoći u unapređenju zdravlja i dobrobiti naše zajednice.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar