Objekti SIMKE u Vranju još uvek bez kupca:

Eko Taxi Vranje

Objekti „Simke“, fabrike čokolade u Vranju, koja je nakon prodaje kompaniji „Candi Rush“ iz Beograda juna 2021. preseljena u Šabac, još uvek nisu prodati iako postoji interesovanje privatnih preduzetnika, saznaje portal InfoVranjske.rs iz više izvora u Vranju.

Za ispražnjen proizvodni prostor, građevinske objekte i zemljište između vranjkih ulica Pariske komune i Omladinskih brigada, interesovanje je pokazao privatni preduzetnik iz Vranja.Prostor je na odličnoj lokaciji, ali još uvek nisam odlučio šta s njim, pa ću pričekati na konačnu odluku, kratko je rekao vranjski preduzetnik za portal.

Tragom vesti da je „Gold Jabuka“, poznata trgovina na veliko i malo iz Vladičinog Hana kupila deo objekata „Simke“ u Vranju sa namerom da otvori market, InfoVranjske.rs su se telefonom obratile direktoru ove hanske firme Marjanu Miloševiću.

Moja firma nije kupila deo „Simke“ i to ne planira, to je dezinformacija, jasan je Milošević.

Podsećamo, Industrija hrane „Dunja“ iz Beograda, koja je u stečaju od 2020. godine, u martu 2021. godine oglasila je prodaju objekata „Simke“ u Vranju sa „prvim licitacionim korakom od pet miliona dinara“.

Takođe podsećamo, fabrika čokolade „Simka“ prodata je kompaniji „Candiy Rush“ za 187 miliona dinara, uz napomenu da je ova vranjska fabrika bila od 1997. godine deo Industrije hrane „Dunja“ koja je bila u sastavu „Food industrije“ iz Švajcerske čiji je vlasnik bila Dragana Tomić, snaja nekadašnjeg čelnika „Simpa“ Dragomira Tomića.

S. Kostić    1. Slatke muke 15/09/2022
    2. Ismail 16/09/2022

    Ostavi komentar