Nuhijević: Tužba protiv Saše Stojkovića bezumni čin vlastiNemanja Nuhijević, predsednik Pokreta slobodnih građana Vranja, u izjavi za InfoVranjske povodom tužbe Pozorišta „Bora Stanković“ protiv preminulog urednika portala InfoVranjske.rs Saše Stojkovića, ocenio je to kao bezumni čin vlasti.

Kao čovek, dakle u svoje ime i ispred PSG Vranja, najoštrije osuđujem atak na porodicu Saše Stojkovića, ocenjujući taj sraman korak vlasti kao bezumni čin koji je pokrenula naprednjačka „elita“ sa čelnicima Pozorišta i gradske vlasti, ogorčen je Nuhijević.Lideru PSG u Vranju je jasna poruka vlasti.

Aktuelna vlast u Vranju je ovim sramnim činom dokazala da joj u odbrani svoje vladavine i sopstvenih privilegija ništa nije sveto, pa su tužili čoveka koji je preminuo pre dva meseca, što je apsolutno neshvatljivo i neprihvatljivo, smatra Nuhijević.Po njegovim rečima, „aktuelna vlast u Vranju je ovim činom ogolila sebe do kraja i sama sebe obrukala u očima svakog poštenog čoveka u Vranju.

Nemanja Nuhijević na kraju poziva sve političke i druge organizacije da daju podršku i budu uz porodicu Stojković radi zaštite od bahate naprednjačke vlasti.

To je ujedno i atak na portal InfoVranjske zbog njegove nezavisne i slobodne uređivačke politike, poručuje Nuhijević.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Pekac 24/02/2022

    Ostavi komentar