Nuhijević: POLICIJA i TUŽILAŠTVO da utvrde pozadinu paljevine MANIĆEVIH vozilaNemanja Nuhijević, predsednik Gradskog odbora Pokreta slobodnih građana, u izjavi za InfoVranjske poručuje da policija i tužilaštvo utvrde pozadinu paljenja vozila Dejana Manića, predsednika Jedinstvene Srbije u Vranju i direktora „Parking servisa“.

Lično ne bih želeo da spekulišem po principu „rekla-kazala“ da li iza ovog nimalo naivnog čina stoji politika, neka to utvrde nadležne državne institucije u čiji se rad ne mešam, ali očekujem da se energičnom istragom dođe do istine o ovom događaju, istakao je Nuhijević.Prvi čovek PSG u Vranju još uvek je pod utiskom nemilog događaja koji se dogodio u noći između četvrtka i petka u Takovskoj ulici.

Već sam rekao, ovo što se desilo nije naivno, osim vozila, mogla je da izgovi i kuća, pa očekujem da nadležne institucije rade svoj posao. Kao čovek i kao osoba koja je u politici, osuđujem svaki vid nasilja i dosledno se zalažem za sve vidove legalne političke borbe, kategoričan je Nuhijević.Nemanja Nuhijević na kraju opominje «da nikome u društvu ne odgovara kada institucije ne rade svoj posao.

Svakoj vlasti se obije o glavu kada državne institucije ne rade svoj posao, posebno kada odu s vlasti, pa odmah kukaju na nerad institucija, zato očekujem da ovaj slučaj reše oni državni organi kojima je to posao, jasan je Nuhijević.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Ha.ha 31/01/2022

    Ostavi komentar