NS: Vranje nikada nije imalo nesposobniju VLAST

Eko Taxi Vranje

Gradski odbor Narodne stranke (NS) u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost.

Iako smo, ne tako davno, kritikovali lokalnu vlast da se ulice u Vranju nalaze u katastrofalnom stanju, da se nakon izvođenja građevinskih radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži gradske saobraćajnice raskopavaju i iste se ne vraćaju u prvobitno stanje, nažalost, dogodilo se upravo ono što smo govorili da će se dogoditi.



Naime, nakon jakog nevremena  i veće količine kiše koja je pala, sve one ulice na kojima su izvođeni radovi, a nisu vraćene u prvobitno stanje, odnoso nisu asfaltirane već su samo zatrpane zemljom ili tucanikom, sada postaju potpuno neupotrebljive za saobraćaj jer je velika količina vode isprala svu zemlju i tucanik kojom su kanali gde su prošle cevi zatrpani. Ovako nedovršene ulice stoje već duže vreme, naročito Kosovska ulica, nemarom rukovodstva grada i gradonačelnika, kojeg nije briga kako mu grad izgleda, kakve su mu gradske saobraćajnice i u kakvom se katastrofalnom infrastrukturnom stanju grad nalazi. Tako nezavršene ulice pored toga sto remete normalan tok saobraćaja, sada posle jače kiše postaju potpuno neupotrebljive i takve će ostati do ponovnog saniranja.

E, sada se postavlja pitanje ko će to nepotrebno saniranje da plati? Zašto ulice nisu na vreme asfaltirane kao što smo apelovali, već će se sada plaćati dupli i nepotrebni troškovi. Ko će snositi odgovornost što saobraćaj neko vreme neće funkcionisati te će se stvaraiti još veće gužve u saobraćaju? Ko će snositi odgovornost za nemar i bespotrebno trošenje novca građana Vranja na ponovnu sanaciju ovih ulica?

Ono što je jedino jasno jeste činjenica da Vranje nikada nije imalo nesposobniju gradsku vlast i još nesposobnijeg gradonačelnika nakon kojih će ostati razorne posledice i nenadoknadiva šteta.



  1. Ce Gevara 27/06/2022
  2. Slobodan 27/06/2022
  3. Aleksandra 27/06/2022
  4. Bora 27/06/2022
  5. zox 27/06/2022
  6. Miljan tulbe 27/06/2022
  7. Jova 29/06/2022

  Ostavi komentar