NS: OTIMAČIMA ŠKOLSKOG DVORIŠTA sve će biti ODUZETO

Eko Taxi Vranje

U utorak se saopštenjem za javnost oglasilo i Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji.

Tema su početak radova i „nelegalne gradnje na prostoru otuđenog školskog dvorišta OŠ „Predrag Devedžić“ od strane narodnog poslanika i predsenika Gradskog odbora SNS-a Slaviše Bulatovića“.Saopštenje nadalje prenosimo u celini uz minimalne izmene.

Bulatović sainvestitor u školskom dvorištu

Bulatovićevi krenuli sa gradnjom

Otimači školskog dvorišta od 530 kvadrata koji su zemljište dobili po ceni od 2,5 evra po metru, što ukupno iznosi 1.300 evra, žele da preko nelegalne gradnje i otimačine zarade preko 150.000 evra, izgradnjom stambene zgrade u kojoj će Slaviša Bulatović dobiti dva stana, lokal i garažu.

Poverništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji se pita gde se pomenuti Bulatović „školovao“ za ovakvu otimačinu državnog i školskog zemljišta.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Zar to nije mogla da uradi OŠ „Predrag Devedžić“, da dozvoli investitoru da sruši staru školu i da na tom celom placu sazida nekoliko stambenih zgrada?

Škola bi to kasnije dobila u svoje trajno vlasništvo kako bi mogla da zbrine stanare koji privremeno stanuju u tom starom delu nekadašnje škole, te da ostale stanove proda i da na taj način obnovi kabinete, učionice, dvorište i fiskulturnu salu kao i fasadu škole.  

Bulatovići kupuju školsko dvorište za 2,5 evra po kvadratu!

Mi iz povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji odgovorno stojimo iza naših reči da ćemo sve to oduzeti i vratiti pravom vlasniku, tj. OŠ „Predrag Devedžić“, a mi držimo reč – kaže se u saopštenju  Povereništva Narodne stranke Vranjska Banja.

NIV  1. Mont 07/09/2021
  2. pera 07/09/2021
  3. Ivana 07/09/2021
  4. Da 07/09/2021
  5. teča 09/09/2021

  Ostavi komentar