NS: Najoštrije osuđujemo zastrašivanje novinara portala Vranje News

Eko Taxi Vranje

Narodna stranka u Vranju izdala je saopštenje za javnost. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez izmena.

Narodna stranka Vranje najoštrije osuđuje zastrašivanje urednika i novinara portala Vranje news od strane pripadnika policije.Pritisak koji se vrši na objektivno novinarstvo od strane državnih organa Republike Srbije postaje nepodnošljiv.

Da li je posao policije da štiti građane od kriminalaca ili da štiti kriminalce na vlasti od objektivnog novinarstva i nezadovoljnih građana?

Maltretiranje porodice Dimić od strane policije i etiketiranje da je gospođa Milena Dimić navodni organizator protesta je ništa drugo do crtanje mete na čelo jednoj porodici koja se profesionalno bavi svojim poslom.

Gospodo iz policije, mi iz Narodne stranke Vam poručujemo da organizator protesta nije nijedan pojedinac već su organizatori svi nezadovoljni građani kojima se smučila desetogodišnja diktatura Aleksandra Vučića i naprednjačkog režima koji vi štitite.

Režima koji je rasprodao Srbiju raznoraznim kvazi – investitorima, a sada bi da prodaju zemlju i prirodne resurse, a to je i jedino što je od ove zemlje ostalo.

Narodna stranka obećava da će nakon pada ovog režima odgovarati svi oni koji su zastrašivanjem ili na bilo koji drugi način ugrožavali bezbednost bilo kog građanina, bez obzira kojoj službi pripadali jer posao policije i drugih službi bezbednosti je da štite građane, a ne kriminalni režim. 

Dakle, biće revanšizma i to žestokog! To vam obećavamo!  1. Meteris 04/12/2021
  2. ПА 05/12/2021
  3. Tatomir 05/12/2021
  4. Tatomir 05/12/2021
  5. ПА 05/12/2021
  6. ПА 05/12/2021

  Ostavi komentar