NS: Mnogo sumnji u „šestoj“ školi u Đošinim vremenimaGradski odboro Narodne stranke u Vranju obratio se javnosti, putem saopštenje za medije. Portala InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celini, bez ikvakvih promena.

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju postavlja pitanje rukovodstvu OŠ «Branko Radičević» zašto je i kako na rekonstrukciju školskih toaleta potrošeno više od četiri miliona dinara, odnosno,33.000 evra, ko je bio izvođač radova, kako je izabran i da li je ispoštovana zakonom predviđena procedura u postupku javne nabavke i zašto je u tome zaobiđen Savet roditelja?FOTO: InfoVranjske.rs

GrO NS u saopštenju za medije otvara i problem izbora dobavljača za đačku kuhinju u «šestoj školi» i pita zašto je i taj postupak sproveden mimo Saveta roditelja!?

Savet roditelja OŠ „Branko Radičević“ nije konsultovan prilikom izbora dobavljača za đačku kuhinju, izbor privatne firme „Tradicija“ izaziva sumnju zbog problematičnog postupka izbora mimo tela koje predstavlja roditelje, ali i činjenica da je vlasnik te firme Nenad Milojević Šone, predsednik Saveta za socijalna pitanja vranjskog odbora SNS, a bez mogućnosti da Savet roditelja proveri da li navedeno preduzeće poseduje potrebne reference za taj delikatan i osetljiv posao?

FOTO: InfoVranjske.rs

Narodna stranka postavlja pitanje regularnosti izbora na mestu zamenika člana Školskog odbora iz redova članova Saveta roditelja.

Za zamenika člana ŠO škole izabran je Miljan Jović, član SNS, i to na telefonskoj sednici Saveta roditelja na koju nisu pozvani pojedini roditelji, a i među pozvanima je bilo onih koji su bili protiv ovakvog izbora, pa NS pita zašto su pre i posle ovog izbora manje važne sednice Saveta roditelja držane regularno, a ova na kojoj je biran zamenik člana ŠO bila održana telefonski?

NS na kraju pita kako to da Savet roditelja ne donosi odluke iz svoje nadležnosti od kako je Goran Đorđević Đoša imenovan za predsednika ovog tela?

NIV  1. Prle petrovic 25/11/2021
  2. Dragana 25/11/2021
  3. Zoki 25/11/2021
  4. Jes 25/11/2021
  5. Marija kulic 25/11/2021
  6. Lepotica 25/11/2021
  7. ооо !!! 25/11/2021
  8. Prle petrovic 26/11/2021

  Ostavi komentar