NS: Kako vas nije sramota da ovakav kič i besmisao platite TRI MILIONA?

Eko Taxi Vranje

GrO Narodne stranke obratio se javnosti saopštenjem za medije. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez izmena.

Vlast Srpske napredne stranke u Vranju na čelu sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem još jednom dokazuje da je reč o jednoj nedomaćinskoj i po budžet grada destruktivnoj vlasti, koja se trudi da na svaki mogući način isisa i poslednji dinar iz budžeta.U ovoj nemaštini i nedaći u kakvoj je našu zemlju i naš grad dovela vlast Srpske napredne stranke potrošiti tri miliona dinara na vašarske kićanke i festival kiča je zabrinjavajuće.

U vremenu kada se za bolesnu decu širom naše zemlje za potrebe lečenja u inostranstvu novac prikuplja SMS porukama i raznim drugim donacijama, spiskati tri miliona dinara za figure od kineskih lamica i lampiona koje realno vrede mnogo manje od plaćene svote je rasipništvo!

Mi smo svesni da je rasipništvo upravo i glavni motiv ove razaračke vlasti jer je njihov cilj osiromašiti Srbiju zarad lične koristi ali ovaj kičeraj u gradskom parku nam govori da SNS kreatori ispumpavanja budžeta ne samo da su pohlepni na narodni novac već su operisani od svakog ukusa, jer ovo što su oni postavili u parku je potpuni nonsens.

Zato Vas mi iz Narodne stranke, gradonačelniče Milenkoviću, pitamo šta predstavljaju ove svetleće figure u gradskom parku?

Šta predstavljaju ove vile i sirene sa bogatim poprsjem, leptiri i ostale „ale i sanđame“. Šta predstavlja ogroman pingvin sa cilindrom na glavi? Sneška belića sigurno ne.

Od ovakvih figura bi se svako dete uplašilo. Gde je deda mraz, gde su irvasi, saonice, pahulje i ostale figure koje predstavljaju motive nove godine i magije novogodišnje noći?

I na kraju gospodine Milenkoviću, kako vas nije sramota da ovakav kič i besmisao platite tri miliona dinara?

Umesto da taj novac usmerite u reparaciju saobraćajne infrastrukture ili u bilo čemu drugom od čega će građani Vranja imati konkretnu korist, Vi ste se opredelili da još jednom, sumnjivim poslovima ispumpate novac iz budžeta!

Zato se i cela Srbija šegarči sa Vašim „kreativnim“ idejama i znamo da Vas za to nije briga ali verujte da će vrlo brzo doći dan kada ćete morati pred nezavisnim državnim istražnim organima da opravdate svaki utrošeni dinar iz budžeta koji ste potpisali.

To Vam obećavamo!  1. Samo starlete srbiju spasavaju 18/12/2021
  2. Sasa 18/12/2021
  3. он'ј који памти 18/12/2021
  4. Ha.ha 18/12/2021
  5. Palestinac 18/12/2021
  6. више сам за кич 18/12/2021
  7. Mirela 18/12/2021
  8. Bole 18/12/2021
  9. DVD 18/12/2021
  10. Perica 18/12/2021

  Ostavi komentar