NPS Vranje: Poručujemo NAPRENJACIMA da je vreme pljačkanja i uništavanja zemlje prošloGradski odbor Narodnog pokreta Srbije – Vranje objavio je saopštenje za javnost povodom sređavanja opoziconih lidera u Vranju od strane SNS-a u ovom mestu.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.Reagujući na saopštenja Srpske napredne stranke kojima ova politička organizacija vređa opoziciju ali i svoje aktuelne koalicione partnere sa kojima dele vlast ističemo da veći hipnotizer od Aleksandra Vučića u Srbiji ne postoji.

Aleksandar Vučić je primenom najsavremenijih instrumenata za hipnotisanje građana poput televizije Pink, Hepi, RTS, kao i ostalih medija sa nacionalnom frekvencijom toliko hipnotisao ovaj narod da i onaj koji ima mesečna primanja od svega 17.000 dinara, veruje da mu je prosečna plata 700 evra.Istom metodom hipnoze je uspeo i da ubedi one koji ga podržavaju da je najveći patriota i borac za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije iako je najveći dobrinos razvoju takozvanih kosovskih institucija dao upravo Aleksandar Vučić i njegova srpska lista kriminalaca sa severa Kosova i Metohije.

Ubeđivao je građane i da je novac koji država daje određenim kategorijama stanovništva baš pred izbore, pokušavajući da na taj način sebi obezbedi određen broj glasova, novac iz njegovog džepa, a ne novac svih građana Srbije.

Da je snimak sa naplatne rampe u Doljevcu užasan ali da Babić nije vozio.

Da su kompletni idioti rušili u Savamali, međutim od idiota ni traga ni glasa.

Da će razrešiti slučaj ubistva Olivera Ivanovića.

I sada nam sledbenici najvećeg hipnotizera u Srbiji, nama ovde u Vranju određuju ko sme da polaže venac na spomenik Bore Stankovića. U parku čija je rekonstrukcija bila jedna od najvećih pljački budžetskog novca i čija treća faza nikada nije ni završena. 

Oni koji za jedanaest godina nisu uradili ništa u ovom gradu osim što su u beli svet oterali 10.000 naših sugrađana.

Određuje nam gradonačelnik Milenković koji je službenim autom i državnim gorivom išao na letovanje u Grčku. Određuje nam falsifikator potpisa iz Vranjske Banje koji je uzurpirao školsko dvorište da bi napravio svoju privatnu zgradu.

E pa rušitelji i pljačkaši ove zemlje i ovog grada, mi iz Narodnog pokreta Srbije vam poručujemo da je vaše vreme pljačljkanja i uništavanja zemlje prošlo. Da građani više ne veruju vama koji još uvek govorite o nekoj bivšoj vlasti iako vladate već punih jedanaest godina. Nakon ovih izbora postaćete prošlost, a pred nezavisnim pravosudnim institucijama ćete morati da objasnite odakle vam sve to što imate, i kuće i stanovi i zgrade i fasade i novac i vozila, odakle vam sve to što niste imali pre dolaska na vlasti!

Narodni pokret Srbije

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Cake 03/12/2023
  2. Dragana 03/12/2023
  3. Brano 03/12/2023
  4. Nidza 03/12/2023
  5. Pedja 03/12/2023

  Ostavi komentar