Novi SUKOBI u FS RIS: Problemi u BUJANOVCU

Eko Taxi Vranje

Fudbalski savez opštine Bujanovac ima rok za ponavljanje izborne skupštine do petka 26. avgusta, datuma do kada su oročene izborne skupštine svih gradskih i opštinskih fudbalskih saveza u Srbiji, a prema kalendaru za izbore u Fudbalskom savezu Srbije.

Praktično to znači da FS Bujanovca mora održati izbornu skupštinu u četvrtak 25. avgusta kako bi Fudbalski savez Regiona Istočne Srbije (FS RIS) bio u mogućnosti da oobavesti FSS da su sve izborne skupštine na nivou gradova i opština održane u skladu sa postavljenim rokom, objasnio je Dejan Ivanović, gradski većnik i donedavni predsednik FS Grada Vranja.Ukoliko FS Bujanovca propusti pomenuti rok, Privremeni organ FS RIS može imenovati privremeni organ ovog saveza.

Od velike je važnosti da FS Bujanovac održi legalnu izbornu skupštinu, jer posle 26. avgusta očekuje nas izborna skupština na nivou Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga, napominje Ivanović.

Podsećamo, Privremeni organ FS RIS je poništio izbornu skupštinu FS opšine Bujanovac «zbog više nepravilnosti koje su uticale na legalitet skupštine.    1. Vukovac 24/08/2022
    2. surdulica 24/08/2022

    Ostavi komentar