Nova smena u Radniku: Rastanak sa Rodijičićem

Eko Taxi Vranje

Dragan Radojičić nije više šef stručnog štaba u surduličkom superligašu Radniku, pa će ekipu protiv Čukaričkog u devetom kolu Super lige, u ponedeljak petog avgusta, voditi pomoćni trener Sekula Rašiovan.

Uprava Radnika odlučila se za smenu trenera posle osvojenih dva boda u šest kola, što predstavlja drugu smenu trenera za nešto manje od dva meseca.Surduličani su na 16. poslednjem mestu na tabeli Super lige sa svega tri osvojena boda u devet odigranih kola, pa su u klubu smatrali da je logićno da dođe do smene Radojičića, koji je angažovan nakon rastanka sa Aleksandrom Lintom nakon samo dva kola.

Radnik danas očekuje težak prvenstveni susret sa Čukaričkim iz Beograda, ekipom koja je šesta na tabeli sa 16 bodova i favorit je iako gostuje u Surdulici.

Iz Uprave kluba najavili su hitno angažovanje novog trenera koji bi odmah preuzeo vođenje prvog tima i pokušao da zaustavi najveću krizu u superligaškoj istoriji Surduličana.

Utakmica između Radnika i Čukaričkog igra se u ponedeljak petog avgusta na Gradskom stadionu u Surdulici sa početkom u 18 sati.  • Ostavi komentar