NEDELJNI PREGLED: Nisam ginekolog ali mogu da pogledamKakva nedelja takav i pregled, bio nam šef delegacije Evropske unije, primio ga gradonačelnik vranjski po zanimanju ortoped, ali po opredeljenju kad poraste biće političar.

Elem, bilo je tu reči o ljudskim pravima, a gradonačelnik vranjski je bio u fazonu „nisam ginekolog, ali mogu da pogledam“.Kad smo već kod kod lekara u politici ima i onih koji su zaduženi za p(r)ogledavanje, ali bi radije da budu ekolozi, jer valja se, takvi su trendovi.

Kad smo već kod trendova, čak je „Manda izjavio da je za mirne proteste“… Bravo Mando najbolji su protesti ispod palme negde u Paraliji.kolio990ptrElem, nedelja za nama ne ostavlja prostora da je po ničemu proglasimo značajnom osim po tome da je nekadašnji zamenik gradonačelnika, a sadašnji mlađi referent Nenad Antić bio u kafani u vrlo zanimljivom društvu, o čemu svedoče objave na društvenim mrežama. Jeste da Antić nije doktor, ali je često bio u društvu dvojice, pa je tu nešto puklo.

Kad je već kod pucanja većnik Sandi zvani legač na TA pećku,pokušao je da bude duhovit na društvenim mrežama priznajući da mu je pećka fetiš, ali nikome nije bilo smešno.

Prošle nedelje saznali smo da GrO SPS-a u Vranju više od godinu ipo dana nije sproveo nijednu aktivnost!

Hvala im na tome dosta je Vranjancima njihovih aktivnosti. Uzgred idu novi izbori, a mi i dalje ne znamo da su oni vlast li nisu.

Kad smo kod nesvrtsanih tu je i Desnica, oni mu dođu onaj izbor kad nisi ni na istok ni na zapad onda ideš desno.

U Zdravstvenom centru primetan je nedostatak Ljiljane na lokne fenirane kao i neprejebive glavne sestre Jase, ali nije nedostalo medicinara na političkom skupu u Areni. Kažu pokazali se, alal neka mi je.

I novi direktor nije ginekolog ali biće da i on može da pogleda.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar