Aktivizam i mladi

Nikola STOŠIĆ kandidat za predsednika „SAVETA za MLADE“Marija Mitić, diplomiran psiholog iz Vranja podnela je ostavku na mesto predsednika „Saveta a mlade“. Na njeno mesto predložen je Nikola Stošić, master istoričar iz ovog mesta.

Nikola Stošić, iako malo poznat na lokalnoj političkoj sceni, nametnuo se rešenje tokom izbora 2023. godine.Pored stranačkih aktivnosti, Stošić je i aktivan član udruženja „Potomaka boraca“, koje je blisko državnom sekretaru Dejanu Antiću (Dejan Srbin Antić, prim. aut.).

Stošić je snažno učestvovao u kampanji Srpske napredne stranke, a istakao se u organizaciji i realizaciji akcije „Gradonačelnik sa mladima“ koja je održana u Pozorištu Bora Stanković u Vranju.Dakle, interesovanja novog predsednika, jer drugih kandidata osim Stošića nema, „Saveta za mlade“ Stošića, nalaze se između Srpstva i Srpske napredne stranke, još da se u svomu tome nađu i problemi mladih.

Podsećamo, Grad Vranja trenutno se nalazi u fazi prijave za projekat „Omladinski centar“ Vranje, pa ostaje otvoreo pitanje, da li će Stošić kao novi predsednik Saveta dati isto energije kao što je dao za Milenkovića i za izbore 2023. godine.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. obertrupen 09/04/2024
    2. Stočni fond 09/05/2024
    3. Zoki 09/05/2024

    Ostavi komentar