Nevreme u Banji nosilo krovove i obaralo drvećeSnažno nevreme sa olujnim vetrom i pljuskom zahvatilo je u četvrtak 28. jula u večernjim satima Vranjsku Banju, pričinivši višestruku štetu na privatnim i javnim objektima.

Uz nezapamćen huk, oluja je odnela krovove sa više privatnih kuća,, pokidala kablove električne struje, pa je jedan broj domaćinstava ostao bez električne energije.Nismo sinoć izlazili, a jutros smo imali šta da vidimo, odnet je krov sa lokala, materijal sa krova je razbacan na kolovozu glavne ulice, pa očekujemo procenu štete od nadležnih organa Grada Vranja, kažu Banjčani čiji je lokal stradao od nevremena.

Prizor u glavnoj ulici dve-tri stotine metara od zgrade Gradske opštine je jeziv, pokidani kablovi elektro mreže, poskidani štenderi na banderama, oboreno drveće na putu koji se blizu naselja Uzunci odvaja prema Prvoneku.Oborenog drveća ima u većem broju banjskih naselja, na lokalnim putevima, sporednim ulicama, ali je prava sreća što nijedno drvo nije palo na stambene objekte.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jasko 29/07/2022
    2. Ccccc 30/07/2022
    3. Da 30/07/2022

    Ostavi komentar