Aktivizam i mladi

Neradovac: Dom kulture PONOVO KREĆE izložbom slikaUdruženje građana “Aktivisti iz komšiluka” u subotu od 13 časova, u selu Neradovac organizuju događaj “Ponovo radi Dom kulture Neradovac”.

Iz ovog udruženja su saopštili da će u Domu kulture održati izložba umetničkih radova mladih umetnika iz Vranja I Neradovca, Stefane Stojković i Miloša Dodića.Sa lica mesta FOTO FB

Uz njihove radove biće izložene i stare fotografije iz istorije Doma kulture i samog sela Neradovca.

Neradovac: Građani bolji od institucija“Komšije” poručuju da su u skladu sa mogućnostima uspeli da rehabilituju izgled zgrade, ali da tu njihov rad neće stati.

Cilj ovog događaja je da, pored promocije radova mladih umetnika i prisećanja prošlih vremena, otvori diskusiju o budućoj nameni ovog objekta i potrebi njegove rekonstrukcije u skladu sa tom namenom. Rešenje treba tražiti u preseku potreba i mogućnosti grada Vranja i meštana. Zbog toga smo pozvali i meštane i predstavnike grada kako bismo započeli veoma važan proces. Svi prisutni imaće priliku da  predlože potencijalno rešenje za Dom kulture, a predlozi će biti istaknuti na posebnom mestu u sali – stoji u saopštenju.

NIV 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar