NEPOBEDIVA raskrsnica: Počela sanacija havarije na fekalnoj kanalizacijiNa raskrsnici kod Bujkovskog mosta, između ulica Vojvode Mišića, Makedonske, Cara Dušana, Karađorđeve i Nemanjine, ponovo se dogodila havarija na mreži fekalne kanalizacije, u utorak 27. decembra u ranim jutranjim satima.

Ekipa JP „Vodovod“ je od ujutro na mestu havarije gde je započela sanaciju na šahti fekalne kanalizacije kod završetka ulice Vojvode Mišića.Smrad fekalija oseća se na području grada širem od same raskrsnice, a u pravcu navedenih ulica, ne mimoilazeći ni gornju pijacu na završetku Karađorđeve ulice.

Havarija na mreži fekalne kanalizacije na raskrsnici kod Bujkovskog mosta najviše je zabrinula stanovnike ulice Vojvode Mišića, jer su preživeli teške dane kada su fekalije poplavile dvorišta, podrume i prizemne prostorije njihovih kuća.Dobijali smo u poslednje vreme dvostruke pretnje, prvu od stalnog izlivanja fekalne kanalizacije, a drugu od pojedinih predstavnika lokalne samouprave koji su nas sa prizvukom pretnje i čudeći se zapitali „šta imate protiv narodne vlasti“, što apsolutno asocira na vreme posle 1945. godine, jadaju se portalu InfoVranjske.rs žitelji gradske četvrti Bujkovski most.

Podsećamo, stanovnici Bujkovskog mosta su krajem novembra ove godine doživeli dvonedeljnu agoniju zbog izlivanja fekalne kanalizacije na raskrsnici i poplave fekalija u njihovim kućama.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar