Nekadašnji GEOKS i KOŠTANA na ZAJEDNIČKOM PROTESTU

Eko Taxi Vranje

Radnici «Geoksa» u likvidaciji i nekadašnje «Koštane» pripremaju zajednički protest u Vranju, saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskoj fabrici obuće koja je okončala proizvodnju u Vranju zvanično 2. avgusta.

Po ovom izvoru, «miran protest održaće se ispred zgrade Skupštine Grada Vranja i na njemu će se bivšim radnicima «Geoksa» i «Koštane» obratiti predstavnici sindikata «Sloga» i Inicijativnog odbora radnika «Koštane».Protest u Geoksu FOTO Info Vranjske

Organizatori skupa će uredno prijaviti predstojeći protest nadležnim državnim organima u skladu sa važećim zakonskim odredbama, a osim radnika dve ugašane vranjske fabrike obuće, pozvaće i zaposlene u drugim firmama i njihove sindikalne aktiviste da se pridruže protestu i iskažu radničku i sindikalnu solidarnost.

Izvor portala InfoVranjske iz «Geoksa» potencira «da će predstojeći protest proteći bez ikakve politizacije, već sa jedinim ciljem da se potraži najbolje rešenje za probleme ove fabrike i radnika nekadašnje «Koštane».

Jedan od protesta Koštane FOTO Info Vranjske

Datum i vreme održavanja protesta bivših radnika «Geoksa» i «Koštane» biće naknadno utvrđeni i preko medija saopšteni javnosti.

S. Kostić    1. Luka 05/08/2021

    Ostavi komentar