NEDELJNI PREGLED: Zašto muž uvek poslednji sazna da ga žena vara?Nedelja za nama nesumljivo je prošla u znaku odlaska Geoxa iz Vranja.

Niko da izusti istinu, sve dok sveznajući nije rekao da je tako, ali da zlo bude veće sveznajući za odlazak Geoxa zna već dva meseca!!!Cela ova priča oko Geoxa podseća na klasičnu švaleraciju oko koje svi sve znaju, a muž poslednji sazna.

Pre dva meseca je možda neki radnik Geoxa uzeo kredit na deset godina, možda je neki radnik uzeo administrativnu zabranu, kupio nameštaj na 24 rata ili slično.Pa zašto mu niko nije rekao da će ostati bez posla (prihoda) a znao je? Zašto prevareni muž (radnik) poslednji sazna istinu i ostale misterije univerzuma?

Pre Vuučića, o odlasku Geoxa govorila je jedna ministarka, pa zatim i jedna premijerka koristeći klasičan krizni PR.

Da. oni idu, ali mi radnike nećemo ostaviti na ulici!!!

Da, da, radnici iz  Vranja su odavno navikli da budu ostavljeni (prevareni), pa ajte molim vas mi smo prećutali propast Jumka, zatvaranje Koštane, privatizaciju Duvanske industrije, Dinkćev Zamber i još mnogo toga pa niko od radnika ni reč nije rekao te nećemo pređivati italijanske izrabljivače koji su radnicima savetovali nošenje pelena.

Na kraju krajeva, ako smo stavili tačku na tu priču, ostaje nam samo da 15. septembra dođe sveznajući i spasi nas, naših hiljadu i nešto radnika i dupe lokalnoj vlasti jer ćuti kao zalivena, kao da nije zadužena za grad, kao da Geoks ne odlazi iz Vranja već iz Tunguzije.

U međuvremenu u Zdravstvenom centru se kradu klima uređaji (nazovimo stvari pravim imenom), zatim se vrađaju na mesto zločina.

Najpre na ORL, a izgleda i na oftamologiji.

Ilustracija FOTO FB

Banalno, bezobrazno i drsko, ali pričamo o ljudima koji su krali maske i dezinfekciona sredstva dobijenih u donaciji, pa kao da će neko da primeti da li ima ili nema klima?

Afera klima, naravno da nije ni zaklimala funkciju nesalomive dr Ljiljane na lokne fenirane, a i zašto bi jer ona je predstavnica vlasti koja je krađu postavila kao model ponašanja, što bi se ona sada deranžirala oko par klima?

Uzgred, ona je unapredila lika koji se tereti da je krao naftu pre par godina, valjda računa ima iskustva.

Sveznajući verovatno zna za to već mesecima, ali će saopštiti kad prigusti.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. SavaTalimat 01/08/2021
    2. Djosa 02/08/2021
    3. Milojko 02/08/2021

    Ostavi komentar