NEDELJNI PREGLED: Vranjancima je sve do SEBASTIJANAU nedelji za nama i dalje brojimo mrtve i zaražene, krizni štab je u krizi, ali sa druge strane bolje i da se ne sastaje jer ionako ništa pametno neće odlučiti.

Zorka se bečila po Beču, a Peša…Nije sve to od epohalnog značaja i nije mnogo potreslo Vranjance koji su evropski ljudi širokih shvatanja, pa su u nedelji za nama popizdeli zbog dve događaja koja ih se i ne tiču mnogo, ali red je da se kaže da brinu.

Prvi haos je nastao kada je nestao internet na par sati, pa nisu mogli da provale ko je na kojoj svadbi bio, šta je obukao i kakva je bila muzika okačena na brojnim storijima, a onda se desi iznenada da austrijski kancelar Kurc, onaj što je roštiljao sa Vučićem, a nije Ana Brnabić, podnese ostavku.Auuu koliko su Vranjanci teško podneli ovu vest, zapalile su se društvene mreže.

Neki ga brane, neki hvale neki se pitaju ko je sledeći, prosto se momentalno nametnulo mišljenje da je Vranjancima sve do Kurca.

Red slika ajvara, na Fejsbuku, red slika kafana i red stav po principu političkih analitičar na temu Kurca.

Mesto dešavanja, Beograd, FOTO Info Vranjske

Fascinantno je što mi Vranjanci imamo tu vrstu empatije prema belosvetskim likovima, što brinemo prekograničnu brugu, a to što nakon jesenjeg pljuska grad bukvalno pliva u govnima, nema veze, ipak je Austrijacima teže jer su ostali bez Kurca.

Na kraju krajeva nije li i vama sumnjivo što su Zorka i Peša, predvođeni Meskom, leskovačkim faraonom, nedavno boravili u prestonici Austrije?

Nije vam sumnjivo, a? 

Ali zato ste sumnjičavi prema vakcinama, kunete se u dr Nestorovića i pijete šaku lekova na svoju ruku za svaki slučaj.

U svakom slučaju, neka kiša spere nedelju za nama, a u govnima ćemo i dalje plivati, nije da nismo navikli.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Čedomir 10/10/2021
    2. Da 10/10/2021
    3. Don Pesa Tintoreto 10/10/2021

    Ostavi komentar